buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Sidsel Dalen
 
Røff oljekrim

Publisert: 23.feb.2017 05:26
Oppdatert: 23.feb.2017 05:26

Krimforfatteren Sidsel Dalen, født i Elverum og oppvokst på Kirkenær, har markert seg sterkt med tre hardtslående og samfunnskritiske krimromaner, verdt å ta fram når det nærmer seg påske.

Mest kjent er hun for korrupsjons- og trafficking-romanen «21 dager» fra 2013, Men det spørs om det ikke er debutromanen og oljethrilleren «Dødelige dråper» fra 2011 som står seg sterkest, og som med sin handling fra Brasil også har det mest originale stoffet.

Begge disse bøkene, og hennes foreløpig siste roman «Nødhjelp» (2015), har journalisten Mia Mikkelsen som hovedperson; en av de mest markante kvinnelige heltene i norsk krim.

I «Dødelige dråper» flytter Mia Mikkelsen til Rio for å skrive om nordmenns kamp om kontrakter rundt det som kan være det største oljefunnet i moderne historie. Her vikles de inn i både korrupsjon og miljøkriminalitet.

Det er en kjapp roman med en kraftfull ytre handling som preger «Dødelige dråper». Sidsel Dalen legger ikke fingrene imellom i sine skildringer av ulike uhumskheter, samtidig som hun holder et stramt grep om utviklingen av handlingen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat