buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Tor Åge Bringsværd: Utgir Ruffen-bok nummer åtte.
 
Ruffen søt som Romeo
Fungerer sjøormen Ruffen som Romeo, og hva med den japanske dragejenta Hamayoko i rollen som Julie?

Publisert: 16.feb.2017 07:52
Oppdatert: 16.feb.2017 08:32

Joda, romantikken er akkurat så komplisert som en bare kunne ønske seg i Tor Åge Bringsværd og Tore Hansens bildebok «Ruffen gifter seg». For utfordringene er mange, og hva slags egg skal de få, forresten?

Men som tittelen antyder, går det bra til slutt, selv når ei dragejente og en sjøorm skal forsøke å slå seg sammen på ekte Shakespeare-vis.

Men det ordner seg gjerne for Ruffen. Det har det gjort siden den første Ruffen-boken i 1972, og fortsatt synes Bringsværd og Hansen å ha et spesielt hjerte for de fantastiske skikkelsene og miljøene i denne serien. Og det er mange av skildringen som viser at Bringsværd og Hansen har hygget seg skikkelig med årets bok.

Ikke minst har Thore Hansen fått anledning til å utfolde seg rimelig fritt denne gangen. Visuelt er dette kanskje den villeste og lekreste av alle Ruffen-bøkene, ikke minst når det nærmer seg bryllup. Og skikkelig dramatisk blir det når bruden forsvinner og Ruffen må ut på redningsaksjon

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat