buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Novellist: Hilde Lindset.
 
Rydder seg plass blant de beste
Hørt om Hilde Lindset ennå? Hvis ikke, er det på tide å stifte kjennskap til henne.

Publisert: 20.jul.2017 06:58
Oppdatert: 20.jul.2017 07:14

Hilde Lindsets forrige bok «Til døden» besto av en knippe noveller som alle hadde bryllupet som sentralt motiv. Med dette som utgangspunkt, tegnet hun et variert bilde av kjærlighetens og ekteskapets vilkår. Ifølge HAs anmeldelse burde boka ha gitt henne et skikkelig gjennombrudd, og hun ble da også utnevnt av en anmelder til en av de beste novellistene i landet.

Med årets bok «Avskjeder med Judith» gis det en ny sjanse til å stifte kjennskap med en særpreget novellist. Også denne boka er formet som en sikt sammensatt novellesyklus, der hovedpersonen skildres gjennom andre menneskers forhold til henne. Det fører til en rikholdig profil, der det viser seg at alle har sitt eget bilde av Judith, enten det er datteren, samboeren, elskeren eller ungdomskjæresten. For hvert portrett framstår Judith som en stadig mer sammensatt person, og det er dette mangfoldet som er noe av styrken ved samlingen. Et spennende prosjekt er gjennomført med glød og glans.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat