buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Krimforfatter: Agnes Lovise Matre.
 
Smakfull vestlandskrim
«Skinnet Bedrar» tar opp hvordan vi mislykkes med å se forbi hverandres fasader, og den beviser også, bokstavelig talt, at du ikke alltid skal dømme en bok på grunn av dets cover.

Publisert: 01.jun.2017 07:10
Oppdatert: 01.jun.2017 07:20

Forsiden av Agnes Lovise Matres tredje roman, prydes av en forlatt kosebamse på stranden og snirklete skrift, som gir assosiasjoner til en 20-på-dusinet-krim. Og historien har vi vel også hørt før; en gutt på seksår forsvinner sporløst i en bygd med mange hemmeligheter.

Åpner man boka, skjønner man derimot fort at dette er krim av godt merke. Matre har et perfekt språkøre for sjanger og politi-sjargong, karakterene er interessante, og den intime måten hun skildrer miljøet og naturen i den lille Hardangerbygda på, gir romanen en fascinerende og troverdig ramme. Man kan nærmest lukte epler og salt fjord mens man leser. Dermed blir også de mørke delene av boka sterk og medrivende lesning. Kjernen i fortellingen er 12 år gamle Ina som lever under sin alkoholiserte fars tyranni. Det er hjerteskjærende brutalt uten å bli spekulativt, og vitner om en forfatter med sosial samvittighet. Vi håper og tror på flere bøker.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat