buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Joël Dicker
 
Spennende murstein
Den er avskrekkende tykk, har grått omslag, men jeg ble hektet fra første side.

Publisert: 20.apr.2017 06:43
Oppdatert: 20.apr.2017 06:58

«Sannheten om Harry Quebertsaken» av sveitsiske Joël Dicker var på årets mammut. Jeg skjønner godt at den ikke var førstevalget hvis du ønsket ei bok som du lett kan lese på senga om kvelden. Men kommer du borti denne boka, skal du gi den en sjanse. Jeg leste de første 100 sidene på et blunk da den kom i 2014.

For det er noe med denne historien. Du blir først kjent med forfatteren Marcus Goldman som ble en stjerne med den første romanen sin. Men når han skal følge opp suksessen, får han fullstendig skrivesperre.

I ren desperasjon tar han kontakt med en gammel venn, forfatteren Harry Quebert, som var mentoren hans før han slo gjennom. Kort tid etter finner politiet liket av ei 15 år gammel jente i hagen til Quebert. Marcus bestemmer seg for å renvaske vennen sin og samtidig skrive bok om det.

Om det er en krim eller ikke får mindre betydning. Underveis avdekker Marcus lag på lag av historien, og vi henger med i dette småbydramaet. Her blir vennskapet satt på en hard prøve.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat