buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ida Hegazi Høyer: Har utgitt fem bøker på fem år.Foto: Paal Audestad
 
Spenstig og stilig om forhold
Tre kvinner innleder tre vidt forskjellige forhold – det er rammen rundt Ida Hegazi Høyers novellesamling «Historier om trøst».

Publisert: 01.des.2016 06:12
Oppdatert: 01.des.2016 06:31

Den første og beste av de tre lange novellene handler om å møtes på et utested ved en tilfeldighet, som kanskje ikke er så tilfeldig i det hele tatt, som det heter i novellen; «For å møte må man lete, må man framstå som man tilbyr».

Og med dette utgangspunktet beveger novellenes hovedpersoner seg ut på søken, eller legger i hvert fall opp til at et møte kan skje. Og det er disse møtene Høyer bygger opp, og alt de forteller både om oss selv, hvem vi ønsker å være, og hvem vi blir i møtet med en annen. Det er fortellinger med en egen åpenhet, som ikke lukker situasjonen, men griper tak nettopp ved sitt fravær av det stengende og avsluttende.

Som i tidligere bøker av Hegazi Høyer er det som et ønske bort fra hverdagsvirkeligheten som ligger i bunnen også denne gangen. Og det aller mest spennende er hva som skjer når mørke hemmeligheter avdekkes og normaliteten slår sprekker, Det er nettopp framstillingen av disse situasjonene som gjør lesningen til en hemningsløs nytelse. For det er uhyre stilig gjort.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat