buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Lisa Aisato: Gjør enda en flott illustrasjonsjobb.Foto: Trine Sirnes
 
Tenk om bøkene forsvinner!
Hva skjer med bøkene som ingen låner lenger på biblioteket? Forsvinner de? Og hva skjer da med dem som bor inni bøkene?

Publisert: 19.okt.2017 09:16
Oppdatert: 19.okt.2017 09:44

Dette er spørsmålene som snart ti år gamle Anna prøver å finne svar på i barneboka «Jenta som ville redde bøkene», med fin tekst av Klaus Hagerup og enda finere illustrasjoner av Lisa Aisato.

Det er mange bøker for barn som handler om lesning, bøker og bibliotek, og noen ganger kan de bli drøyt skjematiske og velmente. Men denne har rikelig av både magi og poesi til at nerven tas vare på gjennom hele fortellingen. Etter å ha stormlest bøker i fire uker, har forresten Anna fått 364 nye venner og 18 uvenner. For det er ikke bare på Facebook en får venner.

Målgruppe? Det er «bokelskere i alle aldre», ifølge forlagets boksidetekst. For her er det kjærligheten til bøkene det handler om, og gleder ved å ha tilgang på mengder av bøker. Og om en ikke rekker å lese alle med det samme, finnes de på biblioteket – i hvert fall bør de gjøre det.

Dette vil også være ei bok som egner seg flott bok å lese sammen for voksne og barn, for den har både et seriøst budskap og masse sjarm.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat