buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Tron Jensen
 
Turen går til Capri
Jeg kom meg ikke til Capri i sommer heller. Men jeg har lest om igjen «Til Capri» av Tron Jensen.

Publisert: 13.jul.2017 06:45
Oppdatert: 13.jul.2017 06:53

I fjorårets roman «Til Capri» fortsatte forfatteren Tron Jensen å la sine hovedpersoner oppsøke søreuropeiske turistmål. I romanen «En uoppredd seng» (2012) la han handlingen til en kokende het uke i Nice. I fjorårets roman lot han turen gå til Capri. I løpet av ei kort uke rekker hovedpersonen Erik å besøke både Villa San Michele, Den blå grotte og ikke minst den hemmelighetsfulle Villa Malaparte, som er avbildet på bokomslaget. Og skildringen av denne villaen er det mest spenningsfylte i romanen.

Men hovedpersonen Erik rekker også å legge an på både to og tre kvinner på Capri. Den ene – Clementine med de brede lårene – reiser han til og med sammen med. Han er en intellektuell, litt tafatt og selvsentrert middelaldrende mann, som en gang hadde vært forelsket i Clementine. Men hun innfrir ikke drømmene hans; han synes hun er både konvensjonell og forutsigbar, mens han oppfatter seg selv som både søkende og villig til å utprøve det utradisjonelle. Men romanen avslører ham også som en dreven selvbedrager.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat