buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Marte Spurkland: Skolebok.
 
Utfordrende skoleår
På sitt enkle vis sier tittelen alt om hva dokumentarboka «Klassen» omhandler.

Publisert: 14.des.2017 08:28
Oppdatert: 14.des.2017 08:28

Klart og levende viser journalist Marte Spurkland hvor mangfoldig og utfordrende det tredje og siste året på en videregående skole utenfor Oslo kan være. Vi følger læreren Anette og elevene hennes fra høsten av, og til utdelingen av vitnemålet, da det viktige kapitlet som danner fundamentet for ungdommenes framtid i prinsippet er forbi. I praksis gjenstår likevel en periode før voksenlivet starter for alvor. Heldigvis.

For underveis i avslutningsåret skjer så mye som påvirker videre valg. Alt fra det mest positive, til det verst tenkelige. Et bedre resultat enn noen forventet på ei prøve den ene dagen, voldtekten ei av jentene blir utsatt for natta etter. Eksemplene på skjellsettende hendelser er mange, spennet stort, og arbeidsmengden som den dedikerte læreren Anette legger på skuldrene sine, er svimlende. Men hva er vel mer verdt enn å delta i samfunnet som klassen faktisk utgjør? Fylt av sorger, gleder, nederlag, seire, og ikke minst en stor grad av gjensidighet. Kort oppsummert det fargerike fellesskapet forfatteren her skildrer i en form jeg fort dras inn i.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat