24. aug
MIDT PÅ TREET: De fleste bookmakerne rangerer Kon-Tiki som nummer tre av fem på listen over filmene med lavest odds.
 
Bookmakerne tviler på Kon-Tiki-seier
Dersom du satser 100 kroner på at Kon-Tiki vinner Oscar, kan du sitte igjen med 2.200 kroner i gevinst. Sannsynligheten er derimot svært liten.

Publisert: 20.feb.2013 11:14
Oppdatert: -

De store, internasjonale oddsselskapene har utarbeidet en oversikt over hvilke Oscar-nominerte filmer som har størst og minst sjanse til å vinne under søndagens prisutdeling.

HA har regnet ut oddsgjennomsnittet fra selskapene Ladbrokes, Bet365, SkyBet, StanJames og BetFair i kategorien "Beste fremmedspråklige film", og kommet fram til følgende resultat - sortert fra lavest til høyest odds:

1. "Amour" (Østerrike) - 1,04
2. "A Royal Affair" (Danmark) - 19,2
3. "Kon-Tiki" (Norge) - 19,8
4. "No" (Chile) - 44,6
5. "War Witch" (Canada) - 56,6

Amour i tet
Oddsverdiene, som ble hentet ut onsdag klokken 11:00, levner liten tvil om at den østerrikske filmen Amour er bookmakernes suverene favoritt til å vinne Oscar-statuetten. Med en gjennomsnittlig odds på 1,04 vil eventuelle spillere sitte igjen med bare fire kroner i gevinst per hundrelapp satset.

Oddsen for at Kon-Tiki skal stikke av med prisen, er derimot langt høyere, noe som igjen betyr at vinnersjansene er mye lavere. Bet365 og SkyBet har begge en odds på 22, noe som gjør at eventuelle spillere kan sitte igjen med 2.200 kroner per hundrelapp satset - forutsatt at Kon-Tiki vinner Oscar.

Krigsheks på bunn
Aller minst vinnersjanse har den canadiske filmen War Witch. Filmen har høyest odds hos de fleste bookmakerne, og oddsen varierer opp mot 120.

Med en slik odds, kan en spiller som satser hundre kroner, sitte igjen med 12.000 kroner i gevinst dersom War Witch likevel skulle vinne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke