20. aug
musikk og dans: Teater Innlandet byr igjen på dans og musikk med musikalen Bør Børson Jr, som får premiere høsten 2018. Foto: Gisle Bjørneby
 
196 søkte, 50 får være med på Bør Børson-audition
196 meldte seg på og 50 har blitt plukka ut til å delta på audition for Bør Børson Jr-musikal på Teater Innlandet, som foregår lørdag.

Publisert: 15.sep.2017 09:51
Oppdatert: 15.sep.2017 09:54

Profesjonelle skuespillere med ferdigheter innen sang og dans ble oppfordret til å søke, og teatret mottok hele 196 søknader.

Det ble søkt etter skuespillere for 2 mannlige roller i alderen 30–45 år, 2 kvinnelige roller i alderen 30 og 45 år, og en kvinnelig rolle i alderen 25–35 år til stykket, som skal regisseres av Lars Erik Holter.

Forestillingen produseres på Teater Innlandet høsten 2018 med påfølgende turné i Hedmark og Oppland.

Audition vil bestå av dans, framføring av tilsendt sang og spillescener. Noen av dem som er i ilden er fra Hamar og omegn. HA vil følge med i ukene som kommer, med mer utfyllende fra audition og hvem de heldige til slutt blir.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke