19. aug
Jentenes favoritt: Å få med seg konserten var viktig for mange. Noen hadde ventet siden senteret åpnet, andre hadde reist langt for å få se de populære guttene.FOTO: INGA MAGELI
 
Boyband skapte liv på CC Stadion
Det ble livlig på CC Stadion da boybandet The Main Level entret scenen. Tenåringsjentene hylte og sang av full hals, og tok jubelen til et nytt nivå.

Publisert: 06.jun.2015 15:33
Oppdatert: 06.jun.2015 15:40

Lørdag formiddag var det en minikonsert med The Main Level på CC Stadion. Unge tenåringsjenter flokket seg rundt scenen for å få høre boybandet fra Bergen. De ivrigste publikummerne hadde møtt opp allerede klokka 9 om morgenen for å få den beste sikten til de stigende stjernene.

Publikum i Ekstase

Lydnivået var høyt blant de spente tenåringsjentene allerede før konserten. Men da bandet kom på scenen satte ungpikehylene inn for fullt.

Boybandet spilte tre sanger, og det unge publikumet sang og skrek om hverandre gjennom hele konserten. Tilskuerne var i ekstase, og de var ingen tvil om at det var populært å få se sine store idoler på scenen.

Reiste langt for konserten

Eirill Bungum (15) og Hedvig Broby-Bergem (14) hadde reist helt fra Oslo kun for å få med seg denne konserten. Broby-Bergem hadde hørt bandet live før, og hun hadde store forventninger til at også denne konserten skulle bli bra.

– De har bra musikk, er veldig snille mot fansen, også er de jo veldig kjekke, sa hun i forkant av konserten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke