23. aug
 
Mo sørget for Briskebyfest
Med tusenvis av små og store fotballspillere samlet foran scenen ble det god stemning under årets store fest i Ankerskogen.

Publisert: 07.jun.2014 22:40
Oppdatert: 07.jun.2014 22:40

Med 5000 fotballspillere i full fart på 27 ulike baner er det full aktivitet i Hamar denne helgen. Lørdag kveld var det allikevel duket for en liten kamppause, da arrangørene inviterte til gratiskonsert i Ankerskogen.

Det var Hamars store sangstjerne Mo som ledet an showet, og bak seg hadde han en solid samling av landskjente musikkartister. Erik & Kriss, Raylee og Cir.Cuz sørget alle for at det ble god stemning på gressplenen, og det var mange små og store fotballspillere som ble med på festen. 

Mo var først og fremst hentet inn som konferansier, men det tok ikke lang tid før han fant fram danseskoene for å bli med på festen. 

Se bilder og video fra konserten: 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke