23. aug
SOLTE SEG I GLANSEN:...fra Mjøsa, de briytiske kjendisstylistene Trinny og Susannah.
 
Britiske kjendisstylister på Hamar-besøk
Kjendisstylistene Trinny Woodall og Susannah Constantine var tirsdag i Hamar for å spille inn nye episoder til seersuksessen «Trinny & Susannah - oppdrag Norge».

Publisert: 15.mai.2013 09:26
Oppdatert: -

TV- programmet går til høsten inn i sin tredje sesong på kanalen FEM, og Hamar er en av byene som nå besøkes.

Får stylisthjelp

De engelske stylistene reiste Hamar rundt og snakket med ulike kvinner som søker en ny og bedre opplevelse av seg selv.

Til høsten kommer det i alt fire programmer med 12 deltakere fra Mjøsområdet, og en av de som har fått mulighet til å fornye seg er Anette Bø Kjørstad. Hun legger nå bak seg en vanskelig tid der hun ikke har fått så mye tid til seg selv, og gleder seg til å få hjelp av de to kjendisstylistene.

- Føler meg som en svart blomst

- Det var kjempegøy, og nå gleder jeg meg jo veldig til å få muligheten til å bli ny. Jeg føler meg som en svart blomst så det skal bli godt å kunne springe ut i farger, sier Bø Kjørstad. Hun har samtidig stor tro på at hun kan få den hjelpen hun trenger.

- Jeg håper at de får meg til å se sprudlende ut, for når du føler deg bra på utsiden så føler du deg også litt bedre på innsiden, sier Bø Kjørstad som knapt nok klarer å vente til transformasjonen er komplett. Selve fornyelsen vil skje senere i sommer, og tirsdagens tur til Hamar handlet først og fremst om å introdusere deltakerne.

- Blir starstrucked

- Det var veldig spesielt å møte dem. Jeg har jo sett dem en hel del på TV og i andre sammenhenger, og man blir jo litt starstrucked når de plutselig står der. Det var allikevel ikke skremmende fordi de var veldig trivelige og omgjengelige begge to, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke