23. aug
KLARE: Festkomiteen er klare for den sjuende festivalen under Åkersvika-brua. FOTO: CHRISTIAN EINANG.
 
Byr på barnas dag og toppkonserter
Alt klart for Under Brua-fest for store og små.

Publisert: 07.aug.2012 14:21
Oppdatert: -

Neste helg begynner årets under brua festival ved Vikingskipet, og i år kan arrangørene friste med et meget variert program for store og små.

Det er den sjuende utgaven av under brua festivalen som arrangeres fra fredag 17. august til lørdag 18. august, og for hvert år har arrangørene sett etter nye ideer for å utvikle sitt festivalkonsept videre.

- Nytt av året er at vi har to scener. En hovedscene ved foten av brua, og et telt med en intimscene, sier festivalkoordinator Jan Egil Løvbak.

På programmet står blant annet den svenske artisten Marie Bergman, stangebandet Hollow og Hedmarkens Sønner for å nevne noen få. Det er tydelig at under brua festivalen skal tilby noe for alle og enhver. Er du lei av å høre på musikk, kan du ta en tur innom festivalens kunsttelt.

Lørdag 18. august blir det barnas dag på festivalområdet, der hele familien gratis kan delta på aktiviteter som padling, klatring, fisking, snekring og maling. I tillegg deltar også Tor Karseth og Toril Støa Karseth med sang.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke