26. aug
Cacadou: Knut Kirknes, Erlend Wold, Egil Berntzen, Per Kirknes, Hans Tore Rytterbakken og Roger Berntzen bytter på instrumentene undervegs i konsertene.
 
Cacadou tilbake
Cacadou har nylig gitt ut ny plate, og på lørdag var bandet på Hamar- besøk. De klinket like gjerne til med to fullgode konserter på Gregers.

Publisert: 25.jan.2014 22:59
Oppdatert: -

- Dette var veldig, veldig bra. Jeg har vært på flere konserter med Cacadou tidligere, og de er like bunnsolide hver gang, sier Andreas Berge like etter bandets første oppvisning på Gregers. Han var på plass sammen med Magnus Eidem, og de var slettes ikke alene. Det var nemlig mange som hadde tatt turen til Gregers for å få med seg de dyktige musikerne.
- Det var trangt om plassen, og det er hyggelig at såpass mange tar turen midt på dagen, sier Berge.

Tilknytning til Hamar

Cacadou består av musikere fra Hamar og Oslo, og ble startet i 2001. De er spesielt kjent for å sjonglere med ulike instrumenter, og varierer stort mellom sjangre som americana, bluegrass, balkanboogie og speedcountry. Lørdagens to konserter var en del av bandets norgesturné for å promotere bandets nyeste plate « Your Uncle's Grave», og det er tydelig at det nye albumet faller i smak.
- Cacadou spiller musikk som virkelig fenger, og man merker at det er vanskelig å stå rolig når man er på konsert med dem, sier Magnus Eidem.

Dyktige musikere

Dagens Cacadou besetning består av Knut Kirknes (vokal, trompet, trombone og bekken), Erlend Wold (gitar, banjo, banjolin og trekkspill), Egil Berntzen (bass, trekkspill, piano og klarinett), Per Kirknes (gitar, banjo, trombone og bass), Hans Tore Rytterbakken (trommer og trekkspill) og Roger Berntzen (gitar, bass, lap steel og dobro).
- Det er en fryd å se så dyktige musikere kose seg på scenen, og de leverer hver eneste gang, sier Eidem. Det var litt bedre plass under lørdagens andre konsert, men stemningen var minst like god til tross for færre oppmøtte. Cacadou spilte så strengene røk, og ga seg ikke før de hadde blitt klappet tilbake på scenen to ganger.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke