18. aug
SÆREGENT: Håkon Alexander Birkeland på gitar og Nils Jarle Nesbakken Oma på fele.
 
Cafekonsert med mersmak
Den årlige elevkonserten ved Stange videregående skole ble i går dratt gang med en utsolgt cafékonsert, som ga absolutt mersmak.

Publisert: 10.feb.2012 23:04
Oppdatert: -
Det kryr av talenter på Musikklinjen på Stange videregående for tiden. Langhelgen med tre konserter på rad er et høydepunkt for de fleste elevene. Cafékonserten bød som lovet på mange perler med stor bredde når det gjelder sjangeren. Fellesnevner var gleden og dyktighet.
Det var alt fra jazz til folketoner, og mange av elevene klarte å slippe seg løs på scenen. Det ga en god stemning. Nils Jarle Nesbakken Oma gjorde en glimrende innsats både som konferansier, og i hvert fall som sanger og felespiller. Uredd og med mye trøkk gjorde han inntrykk med sin versjon av «Dagane» til Odd Nordstoga.
Andre var mer forsiktige, helt uten grunn, slik som vokalensemblet som presenterte «So nice». Med litt mer pågangsmot kunne det ha blitt et ordentlig show.
Det var flere elever som var med i mange innslag, slik som trommeslager Aron Berstad Dalberg. Han fikk dermed vist sin allsidighet. Gitarkameratene Eilif Guldvog Hartvedt og Per Flatebø var virkelig rå i sitt spill. Solistpartiene ble dermed spennende å høre på, og gjorde at «The beginning» fikk et realt løft.
rett fram
Men så er det innslagene som faktisk er best rett fram, slik som Vetle Tvedt Westlie på gitar og Nils Jarle på hardingfele. Godt spilt, og med et heftig folkemusikkduell var det et av kveldens høydepunkt, hvor begge klarte å være seg selv og likevel gikk inn i musikerrollen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke