17. aug
BESTEVENNER: Carola er bestevenner med familien Byberg. Her sammen med Linn (t.v) og varaordfører Geir Byberg. HA ARKIV.
 
Carola feiret bursdag i Hamar
Carola er blitt skikkelig Hamar-venn.

Publisert: 11.sep.2012 08:11
Oppdatert: -

I helgen var hun i Hamar, og bursdagen ble behørig markert. På Larsen. Sammen med varaordfører Geir Byberg og kona Linn, som for kort tid siden, sammen med Hanne Ovidia Hansen og Silje Elida Kapstad Sunhordvik, startet kafe Larsen - midt i byen.


Besøket og bursdagsfeiringen er behørig omtalt i Carlos egen blogg på mama.nu. Her er det lagt ut bilder fra bursdagsfeiringen, her er det lagt ut bilder fra Koigen, Hamar domkirke og byen forøvrig. I rosende ordelag forteller hun om sitt siste besøk i byen.
Nå er det ikke første gangen Carola er i Hamar. Hun er en god venn av Geir og Linn Byberg, og tar gjerne turen til Hamar når det passer. I helgen var det altså nyåpnede kafe Larsen, butikken og bakgården midt i byen som fikk Carola til å skryte enda mer av byen og vennskapet med familien Byberg. I 2010 holdt hun konsert i Hamar.

- Helt galet underbart
I bloggen sin skriver hun blant annet:
«Helt galet underbart ställe mitt i byn av Hamar. Livsfarlig för mig - älskade ALLT i den. Interiört, ätbart och köpbart i form av kläder, barnkläder, mm. Puh!
Det blev en liten påse.. Men bara liten.
Har redan fått fina presenter igår och imorse. Gulligt!
Och du, T A C K för grattis hälsning och omsorg - det känns ända in i hjärtat och betyder mer än man tror ibland.
Jag blir varm glad och tacksam och motiverad. Så funkar man väl som människa trots allt.
Zoe har varit så himla gullig idag.. Jag bara ler.
‘Idag fyller mamma år' sa jag imorse på engelska. Då returnerade hon snabbt som blixten; Zoes birthday.. Well sa jag it's mommys birthday. No, sa hon, its Zoes birthday..!! Ja, so what - klart det kan få va hennes birthday oxå. ; ) Lite senare framåt förmiddagen sa hon It's mommys birthday och sjöng för mig; happy birthday to Mommy …
Man smälter ju.
Sådana viktiga och stora saker som födelsedagar måste hon få va med och bestämma själv vem som fyller år.
När hon väl smält det kan hon gå med på vem som får ‘blåsa ut ljusen'..
Det bidde inte så många imorse på min tårtbit så självklart fick Zoe ta det ansvaret. Hi hi
‘Min mamma' säger hon och kramar om mig hårt samtidigt som hon ger ett glädjetjut.. Vad säger man då?!
‘Min dotter' har jag sagt tillbaka och så har vi kramat om varann.
Det räcker långt som en enda stor födelsedags present! : )».

Solskjær også
Også Molde-trener Ole Gunnar Solskjær skal ha vært blant gjestene på Larsen i helgen. Hvorfor sier ikke ryktene noe om. Ole Gunnar var på fotballturnering sammen med sønnen Noah, for å se kampene til Kristiansund-laget Rival. Også Wolverhampton-trener Ståle Solbakken var hjemme i Hamar i helgen. Han så sønnen spille for HamKam.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke