25. aug
 
Cash-trommis spilte i Hamar Fengsel
W.S. Holland spilte med Johnny Cash i førti år. I går satt han bak trommene under en konsert i Hamar Fengsel.

Publisert: 20.aug.2013 18:56
Oppdatert: -

Et trettitalls innsatte, de ansatte og en håndfull mediefolk var til stede - og fikk oppleve halvannen time med den 78 år gamle trommeslageren, hans kamerat Ron Haney (61) på gitar - og hedmarksbandet «No Cash», som nettopp har kommet ut med ny plate; «Sun Studio Sessions», hvor de spiller nettopp med W.S. Holland.

- It's amazing

- Det er en ære for meg å være her og spille for dere, sa W.S. Holland til de innsatte i Hamar Fengsel, og hans kommentar til å opptre i fengselet i Hamar var:

- It's amazing.

Han ble møtt med applaus.

20 låter

W.S. Holland er invitert til Hedmarken av bandet «No Cash» og Under Bruafestivalen - hvor Holland, hans venn Ron Haney og bandet «No Cash» opptrer på lørdag.

Bandet spilte tjue låter under konserten i fengselet, deriblant kjente låter som «Hey Porter», «Folsom Prison Blues» og «San Quentin» - som alle minnet om de store fengselskonsertene i Folsom og San Quentin på sekstitallet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke