26. aug
CC Cowboys: Feirer midtsommer på Atlungstad brenneri.
 
CC Cowboys til Atlungstad
CC Cowboys, Frida Ånnevik og Bernt Ola Volungholen – det er artistene som fredag 22. juni skal komme til St-Hanskonsert utendørs på Atlungstad brenneri.

Publisert: 08.feb.2018 11:39
Oppdatert: 08.feb.2018 11:42

22. juni er første gang St. Hans Konsertene arrangeres på Atlungstad. Det er et samarbeid mellom Stange kommune og Atlungstad Brenneri, om å skape en St Hans fest med konserter på kulturminnet Atlungstad Brenneri i Ottestad.

– På Mjøsstranda utenfor brenneriet vil artistene fylle sommerkvelden med herlige musikalske opplevelser, i idylliske omgivelser i Stange Vestbygd, sier Ole Volden-Sandersen, daglig leder på Atlungstad Brenneri.

Billettsalget starter lørdag 10. februar.

I 2017 ble brenneriet ferdig istandsatt og utviklingen av opplevelsessenteret kunne realiseres. Atlungstad er nå helårsåpent opplevelsessenter og museum med møte-, kurs- og selskapslokaler og levende museum for Norsk Brennerivirksomhet og produksjon.

I tillegg kommer nå St. Hansarrangementet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke