25. aug
BRYLLUP: I går giftet Gro og Jan Willy Sættem seg på TV3. Foto: Nina Bakke
 
Da Gro klinte til
Og jo visst var ryktene sanne. Gro dasket helt tydelig mannen sin i rumpa da de sto foran presten og han sa han «gjerne» ville gifte seg med henne. Gro på sin side tok det enda lenger ut og svarte «veldig gjerne».  

Publisert: 23.feb.2011 07:51
Oppdatert: -

De kunne jo bare sagt ja, for enkelthets skyld. Men Gro og Jan Willy gjorde ting på sin måte, og tirsdag kunne hele landet se hvordan de gjorde det. For da var det deres tur i «Tre bryllup» på TV3.
«Det ble jo ren klining da,» bemerket en av Gros utfordrere i konkurransen, muligens lettere forferdet, etter at de to nygifte ikke akkurat hadde nøyd seg med å gi hverandre et kyss. Ifølge HA i går satte de trolig rekord i tungekyssing i en kirke. Ikke rart at mange hadde avsatt en time til tv-titting på tirsdagskvelden.
Og Gro klinte til på alle måter i bryllupet sitt, og ganske sikkert til tv-seernes glede.
«Jeg vant!» skrek Gro da hun ble gift.
Kan godt hende hun vinner den bryllupssaken TV3-saken også. Det bør i så fall ikke forundre noen.
For å skape god tv-underholdning av denne typen dreier seg i stor grad om å gi av seg selv. Og det virker ikke som om Gro sparte på noe av seg. Det var det som gjorde dette til noe helt utenom det vanlige.
«Vi ville jo gjøre noe ekstra ut av det,» sa også kokken Jan Tony Pettersen i Hamar Catering.
«Og det har du jaggu klart, fy faen,» sa Gro.
Og i settingen de skapte hørtes det ikke ut som bannskap i det hele tatt, men snarere som «tusen takk så godt det er».
I Hamar er det veldig mange som kjenner Gro fra kaféen på Gravdahl. Der hender det hun ståker høylytt, for hun er absolutt personlig til stede i lokalet.
Det var hun da hun giftet seg på tv også - i glede og alvor.
«Jeg har alltid vært fryktelig ensom og alene,» sa Gro i talen sin til mannen, en tale hun tydeligvis hadde skrevet på iPhonen sin, og hvor skal en ellers skrive taler heretter, men den var nydelig likevel.
Og også på denne måten, i blandingen mellom det utrolig morsomme og rørende, var dette super underholdning med alt en måtte ønske seg av snørr og latter og tårer.
Jeg har forresten sans for han derre toastmasteren også, som påstår åpenlyst at han har fått rev til bryllupsmiddagen for han har fått så lyst på høne.
De er litt pussige, men kjempegøye på tv.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke