19. aug
Konsert: Thore Petter Wang (til venstre) og Terje Åsvestad er blant dem som står bak sommerens konsert med Dance With A Strange på Tjuvholmen.
 
Dance With a Stranger til nye Tjuvholmen Arena
Det skal bli rom for rundt 2000 mennesker på den nye Tjuvholmen Arena i Hamar, som Dance With A Stranger skal innvie på en musikkdag 26. juli.

Publisert: 27.mai.2014 09:54
Oppdatert: 27.mai.2014 09:56

Det er på den store parkeringsplassen ved båthavna det skal rigges til med scene. I tillegg skal sceneplassen, som ellers brukes til allsang, og kabaretscenen som Vazelina benytter, tas i bruk.

- Vi rigger som om det er en festival. Men vi kaller det en dag full av musikk, sier Terje Åsvestad, og Thore Petter Wang.

- Hvis vi lykkes i år, ligger alt til rette for at Hamar får en ny arena, sier de.

Men noen permanent arena ser de ikke for seg at det vil bli.

Dance With A Stranger feirer 30 årsjubileum i år, og har valgt Hamar og Tjuvholmen som et av stedene som får besøk på turnéen som rett og slett er kalt «The Last Dance». Jens Petter Antonsen og Morten Huse er blant musikerne som deltar når Dance With A Stranger stiller med til sammen ti mann på Tjuvholmen.

I tillegg til hovedattraksjonen deltar nykommeren The Rocket - det hardtslående partybandet til ex-Return'er Steinar Hagen, Spinnvill fra Stange og Kurt & Rebbe fra Finnmark.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke