17. aug
 
Dansegalla på Nationaltheateret
Suksessforestillingen «En får væra som en er - en Ole Ivars musikal» har flyttet fra Torshovteateret til Nationalteaterets hovedscene. Tirsdag kveld ble det feiret med dansegalla.

Publisert: 17.feb.2015 23:35
Oppdatert: 18.feb.2015 06:32

«En får væra som en er - en Ole Ivars musikal» har spilt for fulle hus på Torshovteateret siden april. Nå er suksessen altså flyttet til Nationaltheaterets hovedscene. Også her satt latter og trampeklapp løst da Ole Ivars-slagerne ble framført på nye og overraskende måter av Christian Skolmen, Henriette Steenstrup, Bernhard Arnø og Lena Kristin Ellingsen.

Hvem hadde vel trodd at vi skulle få høre «Kongen av campingplassen» som bossanova og «Nei, så tjukk du har blitt» som sår ballade? Og hvem hadde trodd at Nationalthetateret noen gang skulle invitere til dansegalla? Etter hovedscenepremieren tirsdag kveld, spilte Ole Ivars opp til dans i teaterets ærverdige publikumsfoajé. Hovedpersonene selv, de var storfornøyde med den historiske kvelden.- Jeg er helt satt ut. Det er magisk bare å få være i et bygg der det sitter så mye historie i veggene, at vi i tillegg får høre våre egne låter her på denne måten, det er stort, sa Tore Halvorsen etter at kveldens første trampeklapp hadde lagt seg.Han tror kapellmester Simon Revholts nye arrangementer har gjort flere oppmerksom på hva tekstene faktisk dreier seg om. William Kristoffersen er enig.- Ja, og det er fantastisk. Det er nok mange av våre fans som har trukket inn i teateret som følge av denne forestillingen, samtidig har mange teatergjengere oppdaget musikken vår for første gang. Det blir ikke bedre enn det.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke