23. aug
Flukt: Isabel spiller mot blant andre Ingrid Bolsø Berdal (bildet), kjent fra filmene «Sønner» og «Fritt vilt». Foto: Nordisk FilmDistribusjon AS
 
De beste skussmål
- Isabel kan ha en strålende framtid som skuespiller. Jeg vil gjerne jobbe med henne igjen, sier regissør for «Flukt», Roar Uthaug.

Publisert: 18.feb.2012 08:09
Oppdatert: -
Hamar
- Isabel fikk rollen fordi hun passet perfekt og var kjempeflink. Hun har en fantastisk evne til innlevelse og tilstedeværelse. Ansiktet og følelsene kommer ut av skjermen, sier Uthaug. 19-åringen innfridde alle forventninger, og regissøren er imponert over innsatsviljen.
- Isabel er tøff, dedikert og klager aldri. Selv ikke da hun under innspillingen i oktober lå i tynne klær i et iskald vann. Uthaug er helt sikker på at vi vil se henne i flere filmer, og han vil gjerne jobbe med henne igjen. «Fritt Vilt»-regissøren er kjempefornøyd med resultatet.
- Filmen er allerede solgt til Tyskland. Andre land har også vist interesse, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke