19. aug
AUKSJON: Defrost auksjonerer bort en konsert som kan holdes på Hedmarken.
 
Defrost auksjonerer bort konsert
Ungdomskoret Defrost auksjonerer bort konsert til inntekt for NRK TV-aksjonen.

0
Publisert: 07.okt.2014 13:02
Oppdatert: 07.okt.2014 13:06

NRK TV-aksjonen går av stabelen søndag 19. oktober. Årets TV-aksjon ”Vann forandrer alt” går til Kirkens Nødhjelps arbeid med vann. Målet er å sikre varig tilgang til rent vann for over én million mennesker.

Defrost Youth Choir auksjonerer bort en konsert som kan avholdes på et bedriftsarrangement eller lignende innenfor 1 times reiseavstand fra Hamar. Tidspunktet for konserten avtales nærmere med den bedriften som vinner auksjonen.

Defrost smelter hjerter med sin sang - derav navnet. Koret består av 21 ungdommer fra Hamarregionen, og ledes av dirigent Thomas Caplin. De har allerede bevist sine musikalske kvalifikasjoner ved å synge til gull i World Choir Games i USA i 2012 og i European Choir Games i Østerrike i 2013. Sommeren 2014 tilbrakte Defrost to uker på Sri Lanka og arrangerte fredskonserter og workshops med lokale kor.

Den kjente TV-profilen Jenny Skavlan tar over stafettpinnen etter Erik Thorstvedt, og går inn i rollen som auksjonarius i årets TV-aksjonssending. Fjorårets TV-aksjon samlet inn 230 millioner kroner, hvorav over to av disse millionene kom fra auksjoner av gjenstander og opplevelser under sending.

- Vi er svært takknemlige for at ungdommene i Defrost ønsker å bruke sine evner og sitt engasjement til beste for årets TV-aksjon. Lokale bedrifter har en enestående mulighet til å sikre seg en konsert av høy kvalitet, samtidig som de gir mennesker varig tilgang til rent vann. Vi håper på spennende budrunder, sier Kristin Tepstad Eide, regionkoordinator for Kirkens Nødhjelp i Hedmark og Oppland.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke