19. aug
Fjorårets vinner: Siri Kval Ødegård mottok talentprisen i 2015.
 
Deler ut talentpris
Nå kan distriktets kulturtalenter søke på Henning Børresens Talentpris.

Publisert: 21.okt.2016 11:58
Oppdatert: 21.okt.2016 12:00

Talentprisen, som deles ut med midler fra Henning Børresens Kulturfond, skal være en stimulans til videreutvikling for ungdom som bedriver skapende eller utøvende kulturell og kunstnerisk aktivitet innen litteratur, bildende kunst, musikk, komposisjon, scenekunst, dans, film, grafisk design og brukskunst. Formålet med Henning Børresens Kulturfond er å bidra med økonomiske midler til spesielt talentfull og evnerik ungdom som dermed gis muligheten til å utvikle seg innen sitt kulturfelt.

Søknadsfristen er satt til 24.10., og utdelingen finner sted under den tradisjonelle janitsjarskole-konserten «Triolen» i Hamar kulturhus 6.11. Juryen tar imot søknader fra talenter i alderen 15–25 år, og søkerne må være, eller ha vært, bosatt i Hamar eller tilgrensende kommuner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke