17. aug
Stolte: De nybakte foreldrene Prins William og hertuginne Kate med sin sønn som foreløpig ikke har noe navn.Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
 
Den nye prinsen forlot sykehuset tirsdag
Prins William og hertuginne Kate viste fram sin nyfødte sønn før de forlot St. Mary's sykehus i London tirsdag kveld.  

Publisert: 24.jul.2013 07:29
Oppdatert: -

Derfra gikk turen hjem til parets leilighet i Kensington Palace. Før de satte seg inn i en ventende bil, fortalte de at sønnen foreløpig ikke har fått noe navn.
Tidligere på ettermiddagen besøkte foreldrene til hertuginne Kate, Carole og Michael Middleton, barnebarnet sitt på St. Mary's sykehus tirsdag ettermiddag.
Tirsdag kveld kom også prins Charles på besøk.Den ferske bestefaren prins Charles kom til St. Mary's sykehus sammen med sin kone Camilla, hertuginnen av Cornwall, rundt klokken 17.30 engelsk tid.
Det er første gang prins Charles blir bestefar, og han har ved flere anledninger siden fødselen uttrykt at han er svært fornøyd med å få et barnebarn. Etter besøket på sykehuset var han også svært fornøyd.
- Han var helt perfekt. Dere får se snart, sa prins Charles.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke