21. aug
 
5500 publikum fikk Tømmerstock til å koke
- Herregud, for en herlig dag! sang Åge Aleksandersen og et enorm folkehav i Brumunddal sentrum. Tømmerstockfestivalen ligger an til å knuse fjorårets besøkstall.

Publisert: 07.aug.2015 22:39
Oppdatert: 08.aug.2015 22:15

Tømmerstockfestivalen har fått en start de knapt kunne drømme om. Under fjorårets festival, som markerte debuten før Tømmerstock, kom det imponerende 7000 publikum. I år har passerte de 5.500 på en kveld. Allerede klokka halv åtte var gatene og torget fylt med musikk, dans og et folkehav av festivalglade mennesker. Klokka halv ni hadde Heine Totland og "Buddy Holly – The Concert" fått Brumunddal sentrum i ekstase. Og deretter fulgte Gabrielle på hovedscenen. Da hadde over 4000 løst billett, og det var fortsatt lang kø for å komme inn på festivalområdet. Når Åge Aleksandersen og Sambandet inntok hovedscenen kom det siste rykket, og 5.500 jublende publikummerer sang "Det er min dag i dag. Herregud for en herlig dag!" så det ljomet ut over Brumunddal. 

– Alt har gått på skinner og det har vært en dag hvor alt har gått etter planen. Jeg har vært i kundeteltet og alle virker kjempefornøyde, sier festivalsjef Rune Myhren.

Før festivalen håpet han på totalt 8.000 deltakere. Mye tyder på at det blir ny festivalrekord.

– Ja, nå er det realistisk med 8.000 i løpet av festivaldagene. Folk er ikke vonde å be med det været vi har hatt i løpet av dagene. Det virker som vi får det samme flotte været i morgen. Foreløpig er det solgt 3.000 billetter til lørdag, men vi håper at det kommer enda flere da også, sier Myhren.

Kvelden ble avrundet ti på ett med allsang til Aleksandersens "Levva livet".  


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke