22. aug
Vegard Holter sin "Explosive Ordinance Disposal Armor" ble stemt videre av juryen til årets fylkesmønstring.
 
Det våres for Hamar
Lokalmønstringen på Hamar gikk av stabelen i dag, og publikum ble vitne til et imponerende mangfold av talenter. Det er tydelig at det spirer og gror av kunstnere i byen.

Publisert: 03.mar.2012 19:06
Oppdatert: -

HAMAR


Hamar Teater var sentrum for det som må kalles årets største kulturbegivenhet for ungdom her i byen. Hele 51 ungdommer, fordelt på snaut 30 bidrag, hadde meldt seg på, klare for å vise hva de kan. En nesten fullsatt sal fikk oppleve et heseblesende og variert forestilling, med alt ifra imponerende beatboxing og hiphop til metall og country. 

DJen og rapperen Khalid Ibrahim fikk æren av å åpnet showet, og fremførte stilsikker hiphop til rytmen fra egne beats. Ibrahim var ikke den eneste rapperen i årets mønstring.  

Javier Alexander Baez Santana, som går under artistnavnet E-sier, viste musikalske muskler og stor scenevane med den egenkomponerte låten "En løgn". 

Den rytmisk begavede Mohamed Samil overrasket alle med sitt velkoreograferte dansenummer, og høstet stor applaus fra en ekstatisk sal.

Kristoffer Skjølberg, som fortalte at han ble med på UKM for å overvinne sin sceneskrekk, viste stort musikalsk talent med sin beatboxing. Alene på scenen med en mikrofon forvandlet han kroppen sin til et pulserende rytmeinstrument, og noe redsel for å opptre var ikke å skue.

Rockekvartetten Tengel Ekrem Skar, Håkon Vardeberg, Aron Berstad Dalberg og Håkon Birkland leverte kveldens desidert mest funky bidrag, og hadde en kul og leken groove i nummeret "No!".

Marianne Moxnes, som deltok i tre kategorier, gjorde en sterk fremføring av Secondhand Serenades Fall For You, og fikk også vist frem kortfilmen "A Whole New World" på storskjerm.

Følgende gikk videre til årets fylkesmønstring i Hamar i slutten av april: Rockegruppa Brat Noise, bestående av Erlend Odnes Kløvning, Kristina Håkonsen, Robert Håkonsen og Sandra Håkonsen, Kontorgutta, bestående av Emil Torgersen, Thomas Håberget og Æspen Ødegården Forårsveen, danseren Mohamed Samil, beatboxeren Kristoffer Skjølberg, Anja Karoline Jensen Nordvålen med sine fire portretter, Vegard Holter med skulpturen "Explosive Ordinance Disposal Armor", Simonette Norum med bildene "Vinter over Mjøsa" og "Høst", Kristine Svendsen med tegneserien "Dina & Anne" og scenearbeiderne Sebastian Haugli og Peder Melbye Løvås.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke