24. aug
I MARS: Di Derre og Unni Wilhelmsen kommer til Hamar med Anonyme Akustikere.
FOTO: Gitte Johannessen
 
Di Derre kommer i mars
Di Derre kommer til Hamar kulturhus torsdag 3. mars. Med seg på laget har de Unni Wilhelmsen.

Publisert: 21.des.2015 14:53
Oppdatert: 21.des.2015 14:52

Hamar Kulturhus reklamerer med norsk nittitallspop med ny vri, når Di Derre kommer torsdag 3. mars. Vaskebrett og gitar blir grunnelementet og gamle låter skal få en helt ny vår. Jo Nesbø og co
skal legge bort sine elektriske alibier og møter publikum med sitt nye konsept «Anonyme Akustikere».

Under juletreet 

Kulturhuslederen er fornøyd med å ha landet konserten rett før jul, og han mener at slippet kan berge mange mannfolk som er i siste liten med julegavene.

 ─ I år trenger ikke Statoilstasjonen i nabolaget å være redningen for herremenn som er sterkt
i villrede når det gjelder gaveideer til sine respektive. Gavestresset kan legges til side, for billetter til Di Derre kan kjøpes på et hvilket som helst tidspunkt – også julaften, sier kulturhusleder Terje Gloppen.

Strålende anmeldelser

Di Derre har allerede lagt bak seg en godt besøkt runde i landets kulturhus denne høsten, og de har mottatt strålende anmeldelser. «Kanskje Di Derre har truffet formtoppen nesten tjue år etter at de sist meldte seg på i et mesterskap?» skrev Tom Skjeklesæther i Halden Arbeiderblad.

Bandet er forsterket med Unni Wilhelmsen som ny gitarist og vokalist, og låtskriver Jo Nesbø framfører sine kjente låter.

Gjennombrudd i 1994

I løpet av noen hektiske år midt på 90­-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Det var plate nummer to, «Jenter & Sånn», som ga Di Derre det store gjennombruddet i 1994. Låten «Jenter» ble en radiohit, og er til dags dato den mest spilte låten på P4. Albumet inneholdt også klassikeren ”Rumba med Gunn (1-2-3)”, og solgte i 190.000 eksemplarer. 

Di Derre kom tilbake i 2013 med dobbeltalbumet «Historien om et band», som inneholdt
både tidligere innspilte, men uutgitte låter, samt nyskrevet materiale.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke