25. aug
Di Derre: Til Flagstad-salen i november. Her fra Brumunddal sist sommer.
 
Di Derre tilbake til kulturhuset
Hamar kan igjen glede seg til lyden av klassisk norsk nittitallspop med ny vri, når Di Derre kommer tilbake Hamar kulturhus og Flagstad-salen i november med «Anonyme Akustikere».

Publisert: 14.feb.2017 11:42
Oppdatert: 14.feb.2017 11:47

Da Di Derre besøkte Hamar kulturhus i mars 2016, fikk publikum møte et nytt Di Derre. Her ble elektriske alibier lagt bort; vaskebrett og gitar var grunnelementene, og gamle låter fikk en ny vår.

Etter en eksklusiv turné med konseptet «Anonyme Akustikere» i 2015 og 2016, gjentar Di Derre suksessen til høsten, og legger igjen ut på vegen.

Onsdag 1. november kommer bandet til Hamar kulturhus, forsterket med Unni Wilhelmsen som gitarist og vokalist, og låtskriver Jo Nesbø framfører sine kjente låter.

allemannseie

I løpet av noen hektiske år midt på 90-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Det var plate nummer to, «Jenter& Sånn», som ga Di Derre det store gjennombruddet i 1994. Låten «Jenter» ble en radiohit, og er til dags dato den mest spilte låten på P4. Albumet inneholdt også klassikeren «Rumba med Gunn (1-2-3)», og solgte hele 190.000 eksemplarer.

Di Derre kom tilbake med et smell i 2013. Dobbeltalbumet «Historien om et band» inneholdt både tidligere innspilte, men uutgitte låter, samt nyskrevet materiale.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke