18. aug
Carmen: Didrik Solli-Tangen (t.v.), Natalia Kawalek og Espen Beranek Holm deltar i «Carmen»-versjonen i kulturhuset.
 
Didrik Solli-Tangen framfører «Carmen» i kulturhuset
Operasanger Didrik Solli-Tangen spiller en av historiens mest kjente operaskikkelser når han besøker Hamar kulturhus 12. oktober med teaterkonserten «Carmen».

Publisert: 08.apr.2019 10:28
Oppdatert: 08.apr.2019 10:45

Mange husker hvordan han berørte det norske folk med Tårnarien fra «Tosca» i NRK-serien Stjernekamp i 2017. Nå tolker han rollen som Don José, elskeren til Carmen og en av historiens mest kjente operaskikkelser, i en forkortet, dramatisert versjon av Georges Bizets berømte opera «Carmen».

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran, og skuespiller Espen Beranek Holm er med som forteller.

Lørdag 12. oktober kan publikum oppleve teaterkonserten i Kirsten Flagstad-salen.

LES OGSÅ: Kulturfest på grensen til det dumdristige

musikkteater

Med utgangspunkt i Georges Bizets berømte opera, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale, understøttet av en pianist og et mindre strykeorkester.

«Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by», heter det i pressemeldingen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke