23. aug
DIDRIK SOLLI-TANGEN: Norges tøffeste kjendis på TVNorge.
 
Didrik slo Ole Edvard
Ole Edvard Antonsen ble slått av Didrik Solli-Tangen i siste runde av kjendisenes «71 grader nord» på TVNorge mandag kveld.

Publisert: 08.mai.2012 06:53
Oppdatert: -

I en forrykende finale var det til slutt Didrik Solli-Tangen som kunne ta med seg pokalen på Nordkapp, og dermed kalle seg Norges tøffeste kjendis.
Tidligere på dagen slo han Gustav Nilsen i duell, og møtte Ole Edvard Antonsen i den fryktede nettingen over havet ved Nordkapp-platået.
- Jeg stressa nok litt over tauet der, jeg gjorde nok det, men greide å holde fokus på rett sted, uttalte Solli-Tangen til TVNorge etter at det hele var over og seieren var sikret.
- På en måte er jeg utrolig glad for at det er over. Samtidig er det litt leit fordi det har vært så spesielt og givende på mange måter, sa Ole Edvard, etter at det hele var avsluttet.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke