23. aug
 
Die Hard møter The Office på scenen
Denne fysiske actionkomedien BLAM! smeller til i Hamar kulturhus på lørdag.

Publisert: 25.sep.2015 19:38
Oppdatert: 25.sep.2015 19:46

Forestillingen har fått ingen ringere enn «The Office»-skaperen Ricky Gervais til å gi følgende skussmål:

«One of the greatest, most exciting and brilliant shows I have ever seen. Honestly. Fucking blown away”.

Nå har det skandinaviske teaterensemblet Neander Teater tatt turen til Hamar, etter meget positiv respons i Norge så langt, skal vi tro skuespillerne selv. 

 – Publikum har vært meget begeistret. Vi har fått stående ovasjoner hver gang, og folk har huiet, ropt og vært helt ville, sier Kasper Ravnhøj, som sammen med Janus Elsig, Hannes Thor Egilsson, Anders Skat har turnert med det de beskriver som halsbrekkende stunts og fysisk komikk, mikset med filmverdige lyd- og lyseffekter,

– Vi har tatt inspirasjon fra hollywoodfilmer, og prøvd å omsette det til teater, satt i kontekst med fire kontorarbeidere som prøve å bryte ut av en monoton hverdag, sier Ravnhøj.

– Egentlig sier vi at forestillingen egner seg fra 12 år og oppover, men vi har hatt fire- og femåringer som synes det var helt fantastisk. Vi har elementer fra actionfilmer, sciencefictionfilmer, kjærlighetsfilmer og dramaer. Men vi henvender oss hovedsakelig til dem som liker en god action. Hvis du er en person som kun foretrekker Ibsen blir du nok litt skuffet, sier Ravnhøj.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Actionkomedie: I Neander Teaters «BLAM!» har fire kontorarbeidere fått nok av sin monotone hverdag.
Foto: Neader Teater
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke