18. aug
2011: Daværende ordfører Einar Busterud og HAs kulturredaktør Geir Vestad kunne i fjor overrekke mesterborgerprisen til Hai Hang.
 
Disse seks kan du stemme på
Etter at en rekke forslag til mesterborger-kandidater er kommet inn, er seks kandidater plukket ut til finalen. Nå starter avstemningen.

Publisert: 30.mai.2012 15:08
Oppdatert: 02.jun.2019 17:27

I motsetning til tidligere år, har HAs lesere i år hatt sjansen til å nominere sine favoritter på forhånd. Og det har mange benyttet seg av, før vi nå går inn i finalerunden.

Her er de seks nominerte:
Ragnhild Nyhus
Kirsten Flagstadmuseets engasjerte leder har vært en viktig pådriver for den store Kirsten Flagstad-interessen i Hamar, og har bidratt sterkt til at Hamar har posisjonen som Kirsten Flagstads by.
 
Sidsel Fasting
Hva hadde «Kom og dans» vært uten henne? Og «Sving og svøm»? I godt over 20 år har Sidsel Fasting formidlet danseglede og dansekunnskap til folk i alle aldre i Hamar og på Hedmarken.
 
Kirsti Hougen og Svein Ørsnes
Tante Gerda er blitt en særegen og populær samlingsplass i Hamar med bade kafé og scene, og det har Kirsti Hougen og Svein Ørsnes æren for. Nå arbeider de i tillegg med Røhne-gården.
 
Anders Baasmo Christiansen
Skuespiller i nasjonal toppklasse, som sjelden lar en anledning gå fra seg til å markere sin tilknytning til Hamar. Under årets AnJazz debuterte han til og med egen konsert.
 
Kjell Erik Andersen
Han er en av dem som bruker tida for å gi andre en mer meningsfylt hverdag. Han har vært særs aktiv i Lions Club Storhamar, og jobber aktivt sammen med Venneforeningen på Prestrud. Tidligere i år ble han tildelt Frivillighetsprisen.
 
Tor Rullestad
Reiselivssjef Tor Rullestad er en engasjert og positiv markedsfører for Hamar-regionen, og en ivrig pådriver for økt aktivitet.
 
SLIK STEMMER DU:
Fra og med i dag og til og med onsdag i neste uke kan du stemme på den du mener fortjener tittelen Mesterborger av Hammer By.
 
Du kan stemme på følgende måter:

• På mail til kultur@h-a.no
• På nettet med adressen http://h-a.no/kultur/konkurranse.aspx
• På SMS med kodeord HAsidet + kandidatens navn til 2097 (koster 5 kroner)
• I posten til Hamar Arbeiderblad, Pb 262, 2302 Hamar, merket «Mesterborger».
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke