25. aug
 
Disse slipper album i løpet av høsten
Høst er høysesong for plateutgivelser, og mange lokale artister fra Hedmarken slipper plate nå i høst.

Publisert: 06.aug.2018 21:14
Oppdatert: 06.aug.2018 21:36

Høsten 2019 byr på mange albumutgivelser fra Hedmarken. Her er en liten oversikt over noe av det som kommer i løpet av høsten.

GLO

Hamar-bandet, frontet av Geir Lund, slipper plate før nyttår, sier de selv.

Albumet er ferdig innspilt og mikses i skrivende stund i Studio Ener av Frode Berntzen.

Tantara

Metalbandet med medlemmer fra Vestfold og Hedmark slipper sitt andre album «Sum of Forces» 7. september. Tantara har siden debutalbumet i 2012 turnert både i Norge og Europa, der de har mottatt god kritikk for musikken.

Bandet har slippkonsert på Sebs Hotel i Hamar samme kveld.

Simen Loe

Hamarbosatte Simen Loe har en fortid som rockevokalist. Nå slipper han sitt første studioalbum, og det er atmosfærisk americana som er sjangeren. Albumet er spilt inn i Ola Foss Eriksens studio i Mjøndalen og Dakkota Studio i Hamar.

Plata har fått navnet «Pioneer» og slippes 14. september.

evald

Løtensokningen Evald Fjærgård slipper albumet «Stor» rundt juletider. Albumet beskrives som «en hemningsløs hyllest til en skyfri og bekymringsløs barndom.» Singel nummer to fra «Stor» kom på mandag denne uken og heter «Grønt gress og løvetann». På det kommende albumet er stemningen satt til Løten-området, der Evald selv vokste opp.

Williams War Opposition

De unge rockerne i Williams War opposition har spilt inn et nytt album i Studio Betula i Hamar. Bandet kom med et knippe nye låter nå i sommer, og ny skive er å vente i løpet av høsten.

madder mortem

Metalbandet med medlemmer fra hele Hedmark fikk med seg Anders Langberg fra Tangen på gitar tidligere i sommer. De kommer med albumet Marrow den 21. september.

kommer senere

Flere artister har begynt innspilling og skriving av nytt materiell. Karoline Amb, Meer og Trond Svendsen & Tuxedo er noen av artistene som lover nytt materiale framover, men utgivelsesdatoene er ikke helt klare enda. Sistnevnte slipper ny singel 31. august.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke