17. aug
 
Disse vant priser
Foruten Ringsakerprisen og Hedmarksprisen, ble det delt ut en rekke priser.

Publisert: 21.jan.2012 00:48
Oppdatert: -
Foruten Ringsakerprisen og Hedmarksprisen, ble det delt ut en rekke priser.
Årets idrettsstipend på 10.000 kroner ble tildelt linjedommeren Magnus Lundberg. Fred Roar Hansen felte en tåre da han ble hyllet og fikk prisen som årets idrettsleder.
Barneidrettsprisen gikk til hoppgruppa i Furnes Skiløperforening, mens tittelen Årets ringsaksokning, som deles ut av Ringsaker Blad, gikk til Jan-Tore Hemma for sin innsats med å redde Brøttum Almenning.
Byggeskikkprisen gikk til Nordåsveien Plantesenter AS for sitt nybygg etter brannen. Et bygg som for øvrig Hamar-arkitekt Tore Bergh står bak.
Årets kulturformidler ble forfatter Thor Gotaas. mens Ingeborg Sørheim fra Sveinhaug gård stakk av med prisen for årets mat- og kulturopplevelse.
Prisen til årets kulturutøver gikk til Brøttum Brass.
Det ble også delt ut en mer kuriøs pris, som ikke sto på programmet. Det var Thor Lillehovde som fikk årets julekortpris ...
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke