26. aug
DJ Broiler: Kommer til Hamar Mart'n.
 
DJ Broiler på mart'n
Hitmakerne i DJ Broiler er første artister ut på årets Hamar Mart'n.

Publisert: 21.aug.2013 08:47
Oppdatert: -

Årets Hamar Mart'n arrangeres fra torsdag 26. september til og med søndag 29. september. Nytt av året er et samarbeid med HOA og arrangementet er flyttet til utenfor Vikingskipet.
På fredagen er det DJ Broiler som spiller fra scenen. I sommer har de hatt flere låter som har ligget høyt på streaminglistene til både Wimp og Spotify, i tillegg til at de har vært topp 5 på VG lista i mange uker.
 

- Dj Broiler har vært høyt på ønskelisten til mange av våre gjester i flere år. Nå i sommer har de vært veldig aktuelle med flere låter som har ligget høyt på streaminglistene til både Wimp og Spotify, i tillegg til at de har vært topp 5 på VG lista i mange uker. Å ha Dj Broiler på besøk synes vi passer utmerket for å avslutte sommeren og omfavne høsten for alvor i god gammel Mart´ns ånd sier Andrew Watson, prosjektleder for Hamar Mart´n.
At det i tillegg er gratis inngang og åpent for alle aldere tror vi kommer til å gjøre fredag 27.september til en folksom dag på årets Mart´n.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke