26. aug
Studentrevy: Tulling med Donald Trump og Vladimir Putin i en homoerotisk varm krig så ut til å vekke latteren i publikum.
 
Dobbeltsporig moro
Med sexvitser, politisk moro og tulling med dobbeltsporet har studentene ved Høgskolen Innlandet Campus Hamar satt sammen en underholdende revy.

Publisert: 26.apr.2017 21:05
Oppdatert: 26.apr.2017 21:59

Etter en kort improvlek var det endelig duket for studentenes egen revy. Revyen ble sparket i gang med noe som lignet på et fellesnummer der studentene fikk vist fram hva som skjer på Campus Hamar. Det virket som om mange i publikum fikk igjen for pengene sine etter allerede første nummer. Latteren satt løst blant de fleste, og det er kanskje ikke så rart, når man ser på tematikken i denne revyen. Studentene har truffet målgruppen godt med dagsaktuelle temaer, underbuksehumor og selvfølgelig Trump-tulling som så ut til å treffe publikum rett i lattermuskelen.

Dobbeltspor

Revyen heter «Dobbeltspor på kryss og tvers» Og spiller i starten mye på det planlagte dobbeltsporet i Hamar. Det tar derimot ikke lang tid før revyen sporer av og vi ser sketsjer som omhandler Tore på Sporet, pappaproblemer og eksamen. Det er moro, akkurat slik man forventer at en revy skal være. Revymusikken blir spilt av et studentband bestående av Torjus Rogstad Holm på saksofon, Jørgen Stenvold på trommer, Ben-Stian Sørhus på trompet, Ingvald Holmen Minge på piano og gitar, Danil Thon Aasen på bass, Fay-Reni Paulsen på trompet og kapellmester Christian Ljønes Berg på gitar. Bandet vartet opp med kjente og kjære låter imellom innslagene i riggetiden, slik at det ikke blir dødpunkter. Dødpunktene i revyspillet var det også langt imellom. Alt i alt er revyen en morsom oppsetning. Den er kanskje litt drøy for noen, mens andre synes den er midt i blinken. Studentene ved Høgskolen Innlandet Campus Hamar kan si seg godt fornøyde med en vel gjennomført revy nå rett før eksamensperioden begynner

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke