25. aug
KASTET INN HÅNMDKLEET: William Kristoffersen ble syk under Ole Ivars-festen i Spania.
FOTO: HALVARD BERGET.
 
Dramatisk start på Ole Ivars' 50-årsfest
William Kristoffersen måtte kaste inn håndkleet.

Publisert: 04.nov.2014 12:11
Oppdatert: 04.nov.2014 13:12

Det ble en dramatisk start på jubileumsfesten til Ole Ivars i Torrevieja mandag. For allerede under lydprøvene måtte Ole Ivars-sjefen William Kristoffersen kjøres til sykehuset i Torrevieja.

Bassist og frontfigur William Kristoffersen (62) måtte kaste inn håndkleet da Ole Ivars skulle feire 50-årsjubileum i Spania.

Ifølge Spaniaavisen.no følte mannen bak bandets store slagere seg både svimmel og uvel under lydprøvene.

Det hele endte med at han ble sendt til sykehuset hvor legene påviste legene at William har pådratt seg krystallsyken.

Mandag kveld var han ute av sykehuset og hvilte ut i familiens feriehus på Costa Blanca.

Dette er krystallsyken

Krystallsyken er en lidelse som skyldes en ufarlig tilstand i balanseorganet i innerøret. Tilstanden medfører akutt svimmelhet som ofte utløses av hodebevegelser eller skifte fra liggende til oppreist stilling. Krystallsyken er ikke farlig, men kan oppleves som svært ubehagelig. Lidelsen kan ramme i alle aldre, men er hyppigere i alderen 50-70 år.

Han følte seg svimmel og uvel. Der fikk Kristoffersen påvist krystallsyke, og han er tilbake fra sykehuset i sin feriebolig på Costa Blanca.

- Festen her går som den skal selv uten William. Vi håper han blir fort frisk, men om han kan være med onsdag på Benidorm Palace vet vi ikke nå, sier markedssjef hos arrangøren Solgruppen, Anita Bekken. til Spaniaavisen.

Det var ikke særlig merkbart at William Kristoffersen eller trommeslager Arild Engh, som også er syk, ikke «stilte til start» for de 450 personene som tok turen til en danseglad jubileumsaften.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke