24. aug
 
Her spiller Stange-bandet på legendarisk rockeklubb i LA
«A dream came true», sier Ove og Magnus Mikkelsen Hoel i gruppa Hollow Illusion. Tvillingene spiller verden rundt. Drømmen er blitt virkelighet.

Publisert: 10.jan.2017 15:34
Oppdatert: 11.jan.2017 06:49

Det ble to turer til Amerika i 2016 – og gutta er invitert med et band fra Oakland til å reise på turne nå i vår. Men først er det Stockholm til helga, så er det Hard Rock Cafe i Oslo – og Hamar Sportsbar lørdag 28. januar.

Turene til California blir garantert sittende igjen som sterke minner. De har spilt i Oakland, og de har spilt tre ganger på legendariske «Whisky a go go» på Sunset Boulevard i Los Angeles. Her var The Doors husband, her har Led Zeppelin spilt, Nirvana, Metallica, Chuck Berry, Aerosmith.

Kjendistreff

Plutselig sto to karer fra Stange i en av garderobene på den berømte klubben og kikket på minner på veggene – og tenkte: «Nå er vi en del av historien». På et par av sine turer ned på «The Rainbow Bar and Grill», spisested for kjendisene i Hollywood, så traff de Dino Cazares fra Fear Factory og Ove traff Glenn Hughes fra Deep Purple.

– Jeg pleier jo å være beskjeden, men da klarte jeg ikke å la være ... Jeg måtte bare hilse på. Men de var hyggelige, stilte opp og ville gjerne prate, forteller Ove Mikkelsen Hoel.

Det er et snaut år siden de lagde sitt nye prosjekt, et duoband – og tvillingene har fått respons kloden rundt. De får henvendelser fra alle verdenshjørner; fra USA, fra England, fra Tyskland, fra Chile, Argentina, fra Japan, Frankrike, Italia og Island.

Aldri høye på pæra

– Men dere spiller også på Ottestad og i Hamar ...? Dere har ikke blitt høye på pæra, da?

– Nei, nei, det kommer vi aldri til å bli. Vi har beina på jorda, ler tvillingene.

Likevel koser de seg med mulighetene de får, både i Europa og i USA: – Når vi tar taxi fra flyplassen i Los Angeles, LAX, og kjører mot Hollywood, så er det som å leve i en drøm. Vi har sett det på film, og så er vi plutselig der sjøl ...

På siste turen til LA, i desember, så traff de også en fotograf, som har jobbet med blant andre ZZ Top – og han tilbød å ta bilder av dem, helt gratis, neste gang de dukker opp i verdensbyen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke