17. aug
Foto: Kaja Bruskeland
 
Drøyer Heldal til Eidsvåg er ferdig
Lørdag 23. april kan publikum få servert en konsertrekke med to av Norges mest populære artister, når både Bjørn Eidsvåg og Monica Heldal kommer til Hamar på én og samme kveld.

Publisert: 15.apr.2016 13:01
Oppdatert: 14.apr.2016 14:14

─ Vi har fått en del henvendelser fra publikum som har lyst til å få med seg begge konsertene denne kvelden, og da forsikrer vi om at Monica Heldal ikke går på scenen på Gregers før Bjørn Eidsvåg er ferdig i Kulturhuset, sier Espen Solheim Röhne i Venues. 

I løpende dialog

Hamar kulturhus ønsker løpende dialog med byens kulturarrangører, og har jevnlig kontakt med blant andre Venues om konserter og gjennomføring.

─ Jo bedre dialogen er konsertarrangørene imellom, jo bedre kan vi legge til rette for flere og mer varierte kulturtilbud for publikum, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen, som allerede fredag 29. april inviterer til et nystartet arrangørforum.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke