19. aug
TIL HEDMARKEN: Prepple Houmb og resten av DumDum Boys kommer til Tingnes fredag 13. juli.
 
DumDum Boys til Tingnes i juli
DumDum Boys kommer til Hedmarken i sommer. 13. juli spiller trondheimsbandet utendørs på Tingnes.

Publisert: 23.feb.2012 08:45
Oppdatert: -

HAMAR
DumDum Boys er et av Norges største og mest populære rockeband. Trønderne har mottatt både Spellemannpris, Spellemanns Hederspris og nå sist Alf Prøysens Ærespris. Arrangør og direktør ved Prøysenhuset Anne Strømmen gleder seg stort over å presentere bandet som en del av sommerens program.
- Av og til må det jo være lov å booke sitt eget favorittband når man styrer med en festival. Det er derfor med stor glede vi nå endelig kan bekrefte at det har lyktes oss å få på plass en konsert med DumDum Boys. Datoen er fredag 13. juli, og stedet blir utendørs på Tingnes, sier hun.

Opptakt til Prøysenfestival

For å få til konserten har arrangørene vært nødt til å gå litt utenom årets festivaluke, som starter 16. juli.
- En bedre opptakt til årets Prøysenfestival kan vi knapt tenke oss. Med oss på laget har vi fått Ringsaker kommune, som gir oss støtte og bistand som er sentral for at vi skal få gjennomført et så stort arrangement som denne konserten vil bli, sier Strømmen.

Det ble tidlig klart at scene- og publikumsforholdene ved Prøysenstua ikke ville være tilstrekkelige for en DumDum Boys-konsert. De siste dagene har derfor arrangørene lett etter et egnet sted til arrangementet. Valget falt til slutt på Tingnes.
- Har du tilgang på småbåt på Mjøsa kan du jo kanskje «seile på Mjøsa» til konserten. Og med den vakre innsjøen og Helgøya som bakgrunnsteppe, er det bare å håpe at værgudene er på vår side når vi inviterer til konsert med Norges beste rockeband, avslutter Strømmen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke