25. aug
 
Popstjernene sørget for nytt festivalklimaks
Admiral P og Kurt Nilsen lagde liv sammen med 2.500 mennesker på Tømmerstock-festivalen.

Publisert: 24.jun.2017 20:03
Oppdatert: 25.jun.2017 13:58

Med Kurt Nilsen og Admiral P som kveldens høydepunkt ble det god stemning foran Tømmerstocks hovedscene. 

I helikopter med flyskrekk

- Jeg er redd for for å fly, ropte Admiral P fra scenen. Artisten hadde akkurat flydd med helikopter fra Rådhusplassen for å rekke sin egen konsert i Brumunddal. Foran Tømmerstocks hovedscene ventet rundt 2.000 jublende publikummere, og enda flere trakk mot plassen etter hvert som artisten kom i gang. Da Admiral P hadde gjort sitt kunne arrangørene opplyse at det var rundt 2.500 mennesker inne på området. 

- Helt rått. Han lager bra musikk og et veldig bra show, mener Aileen Kleppen. Hun var på plass for å feire venninnen Kine Kristiansens fødselsdag med musikk fest på Tømmerstock.

- Jeg har jobbet her som frivillig alle de andre årene, men i år tenkte jeg at jeg skulle bli med ordentlig på festen, smiler bursdagsbarnet. Den blide duoen var strålende fornøyd med underholdningen som ble servert fra hovedscenen.

- For meg er Kurt Nilsen høydyepunktet, sier Kristiansen.

- Hele kvelden blir et høydepunkt, mener Kleppen.

LES OGSÅ: OVER 4.000 TOK AV MED TNT

Admiral P, Philip Tom Joseph Boardman, er født og oppvokst i Zambia. Med zambisk mor og norsk far flyttet han fra Zambia til Norge i 13-årsalderen, og er i dag bosatt i Askim. Admiral P fikk to Spellemannprisnominasjoner for låtene «Snakke litt» fra 2011 og «Kallenavn» fra 2013. Han vant Spellemannprisen 2014 i klassen årets hit for låten «Engel» sammen med Nico D. Lørdag kveld ankom han Brumunddal med helikopter direkte fra VG-listekonserten på Rådhusplassen i Oslo. Der ventet rundt 2.000 jublende publikummere. Artisten innledet konserten med monsterhitene "Snakke Litt" og "Spinnvill", og med det var stemningen satt.

SE BILDENE FRA FREDAGSKVELDEN HER

Foran scenen sørget tusenvis av publikummere for å holde stemningen ved like utover kvelden. Blant dem var Aurora Lorentzen, som var på plass med moren Vivi-Ann Lorentzen.

- Tømmerstock er et kjempearrangement. Dette er veldig positivt for hele Brumunddal, og jeg er sikker på at dette gir mye til veldig mange, sier Vivi-Ann Lorentzen. De blide festivalgjengerne forteller at de alltid er på plass foran scenen når Tømmerstock inviterer til fest. 

-  Det blir alltid god stemning her, og i år har de hentet noen virkelig gode artister. Jeg gleder meg spesielt mye til Kurt Nilsen, sier Aurora Lorentzen. 

SE FLERE BILDER FRA FESTIVALLØRDAGEN HER

INgen Ordensforstyrrelser

Og stemningen ble virkelig god da den populære bergenseren gikk på scenen. Sammen med 2.500 feststemte publikummere satte han i gang festen med låtene "What's On the Other Side" og "I'm hit", begge fra hans nyeste album "Amazing". Artisten hadde med seg et solid band på scenen, og med låter som "My Street", "Du Sa" og den evige hit-en "She's So High"  sørget de for å lagefestivalstemning i Brumunddal til langt på natt. 

Stemningen var god, og ifølge arenaansvarlig og sikkerhetssjef, André Hellebergshaugen, var også oppførselen god blant de frammøtte.

- Her er det bare god stemning, og slik har det vært i hele dag. Det har ikke vært noen voldsepisoder eller ordensforstyrrelser, sier Hellebergstuen, som samtidig forteller at det var rundt 2.500 mennesker på plass da Kurt Nilsen satte punktum for årets festival. 

Dundret festen i gang

Det var de lokale heltene Dunderbeist som åpnet showet fra Torgscenen lørdag kveld, og med det debuterte faktisk Hamar-bandet på Brumunddal-scenen. 

- Vi holder til rett der borte, men her i Brumunddal har vi aldri spilt, sa vokalist Torgrim Torve , som så ut til å trives på Torgscenen i Brumunddal. 

I likhet med fredagens arrangement er det mye som tyder på at folk flest venter lenge med å komme seg inn på festivalområdet, og det var god plass foran scenen da dunderbeist dundret festival-lørdagen i gang. Et par timer senere var det langt mer folksomt på torget, og da Admiral P omsider hadde landet i Brumunddal var i underkant av 2.000 mennesker på plass foran Hovedscenen.

I tillegg til konsertene ved Brugata sørget både Autokarma og Tre Skaller for god stemning på Tømmerstock Kulturscene

Bildene fra lørdagens arrangement ser du øverst i saken.

 
ILA AUTO: Vokalist Mathias Hilmar.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN
JUBEL: F.v. Aileen Kleppan feiret bursdagsbarnet Kine Kristiansen med festing på Tømmerstock.
FOTO: KRISTIAN EINANG
FLYSKREKK: - Jeg er redd for å fly, flirte Amdiral P fra scenekanten.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN.
SATSER: Kurt Nilsen ga nylig ut albumet "Amazing".
FOTO: FREDRIK OLASTUEN
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke