26. aug
Foto: Stian Frøysang
 
Dunderbeist lanserte ny singel

Publisert: 17.feb.2017 21:39
Oppdatert: 17.feb.2017 21:39

Bandet presenterte en smakebit fra den kommende EP-en «Tvilja».

Dunderbeist lanserte nylig singelen «Kometen Kom» på digitale plattformer. Det har gått to år siden Dunderbeists forrige album «Hyklere», men nå er de altså klare for en ny runde med lansering og konsertturné. HA har tidligere snakket med vokalist Torgrim Torve om utgivelsen.

– Vi har brukt ganske lang tid, men det måtte til. Man kommer langt når man lar ting gro av seg selv, og jeg synes skiva har kommet på plass akkurat som den skulle, uttalte Torve, som også kunne fortelle at «Tvilja» vil skille seg ut blant andre Dunderbeist-utgivelser.

– Plata har blitt en ganske alternativ Dunderbeist-plate, og for andre vil den nok oppleves ganske streit. Det er en snill plate med mer nedtonede låter. Akkurat det er litt uvant for oss, men vi har hatt et behov for å kjenne litt på det også. Det er lett å bråke og spille fort, men det å konstant slippe til andre i lydbildet er faktisk ganske vanskelig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke