19. aug
TOSPANN: Sigvart Dagsland (t.v.) og Bjørn Eidsvåg til Hamar kulturhus.
 
Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland sammen til Hamar
To av landets mest folkekjære artister legger ut på tur sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland starter sin høstturné. 19. oktober spiller de i Hamar kulturhus.

Publisert: 25.mar.2019 10:47
Oppdatert: 25.mar.2019 11:15

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. Begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av landets fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger.

«Publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene», heter det i presseskrivet. «Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-framkallende kveld.»

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det vanker gåsehud hver gang, sier Bjørn Eidsvåg.

«Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram,» legger han til.

«Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «.. når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være høstens riktige valg», sier Eidsvåg.

Sigvart Dagsland ser også stort fram til å legge ut på veien med Eidsvåg.

Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.»

«Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt», sier Dagsland i pressemeldingen.

Turnéen starter i Mo i Rana 10. oktober, og de spiller i Hamar 19. oktober.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke