23. aug
Teater: Bjørn Eidsvåg og Svein Tindberg til Hamar kulturhus neste høst.
 
Eidsvåg til kulturhuset
Bjørn Eidsvåg kommer til Hamar neste høst med kritikerroste forestillingen «Etterlyst: Jesus».

Publisert: 21.des.2016 11:30
Oppdatert: 21.des.2016 11:56

I hele høst har Bjørn Eidsvåg spilt forestillingen for fulle hus på Det Norske Teatret i Oslo. I oktober neste år tar han med seg forestillingen til Hamar kulturhus. For da tar Eidsvåg med seg forestillingen til kulturhus og teatre rundt om i landet. Med seg har han skuespiller Svein Tindberg og sitt faste band, som alle står på scenen med ham i stykket.

«Etterlyst: Jesus», som er skrevet av Eidsvåg, fikk fremragende kritikker i landets aviser etter premièren i august, og har vært en stor publikumssuksess. «Det står til troende, men det er langt fra bare for troende», het det i Dagbladet. «Forestillingen er så god at den en gang i tiden kunne blitt forbudt», skrev Dagsavisens anmelder.

Hamar kulturhus setter opp to forestillinger, fredag 27. og lørdag 28. oktober i Kirsten Flagstad-salen. Billettsalget er nå i gang. Gjett hvem som skal få billett i julegave?

Hvem er Jesus?

Bjørn Eidsvåg har med forestillingen «Etterlyst: Jesus» prøvd å finne ut hvem Jesus egentlig er. Er det mulig å finne ut? Og hva er det ved denne figuren som gjør at han påvirker oss mennesker så sterkt?

Sammen med Svein Tindberg og bandet vil Bjørn Eidsvåg prøve å finne ut om vi trenger en Jesus i dag. I så fall hva for en Jesus?

Med både nytt og gammelt sangmateriale, humor og tidvis i god bedehusstil, vil de lete i kulturhistorien – og i egen oppveksthistorie – for å tegne et bilde av den Jesus som både de og kanskje publikum ønsker seg i dag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke