24. aug
EKSTRAKONSERT: Raga Rockers spiller ekstrakonsert i Hamar.
 
Ekstrakonsert med Raga Rockers
Konserten med Raga Rockers på Festiviteten lørdag 23. februar er utsolgt. Ekstrakonsert settes opp fredag 22. februar.

Publisert: 15.jan.2019 11:04
Oppdatert: 15.jan.2019 12:02

Billetter til ekstrakonserten legges ut 16. januar.

Arrangøren melder at Raga Rockers nettopp har spilt to utsolgte konserter på Rockefeller i Oslo og bandets konserter i Bergen og Trondheim er også utsolgte.

Raga Rockers etterlot seg glede og øresus da de forlot Hamar sist gang. Nå kommer bandet tilbake. Med to konserter. Det er plass til fem hundre foran scenen på Festiviteten hver kveld når Krohn og kompani fyrer . Åttitallet traff publikum med en sekser på terningen på Gregers i februar i fjor – og anmelder i Hamar Arbeiderblad refererte:

«Ragarama!» Og: «Det legendariske rock og postpønk-bandet tok Hamar med storm. Raga startet med «Ingen adgang» og publikum var med fra første stund. Rockerne på scenen er arbeidsjern når det kommer til sitt fagfelt, og opererte med et stilig, bredbeint og eplekjekt uttrykk – og selv om bandet har eksistert siden 1982, er det ingen ting som tyder på at lidenskapen og magien har dabba av for musikerne.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke