25. aug
 
Eldar og Raymon fikk publikum til å kose seg
Hamar-publikumet gikk mann av huse for å se årets sommeråpning av Frukten fra landsbygda.

Publisert: 11.jun.2015 19:48
Oppdatert: 11.jun.2015 23:40

Det var en spent Eldar Vaagan som møtte HA cirka en time før showet dro i gang. Mannen fra "feil sie ta Mjøsa" trives åpenbart godt i Hamar, for det er femte året på rad han spiller på Tjuvholmen. 

- Det blir veldig artig å komme i gang. Jeg er glad bare jeg får spille, og her i Hamar er det alltid fint å være, sa Vaagan.

fikk folk til å danse og le

Showet startet med en pangåpning da Eldar og Øyvind Johannessen dro i gang med Elvis og Cliff Richards-låter, før Øyvind Johannessen skiftet om til til sitt alter ego, Raymon. Han fikk publikum til å le fra første sekund. Raymon tok med hele publikumet ut på sin vante tur, med spekulasjoner og treg taleevne. Akkurat som Raymon er kjent for.

Så var det tid for mer klassisk dansemusikk, og teltet tok fullstendig fyr.

Publikum koste seg gjennom parodier, coverlåter og morsomme innslag.

- Jeg synes vi fikk til en veldig bra åpning. Det var langt ifra like bra i går, så vi endret på et par ting. Vi skulle egentlig presentere alle i bandet, men fant ut at det tok for lang tid. Vi fikk med folk fra første låt, sier en glad Eldar Vaagan.

- Er Hamar et lett publikum å spille for?

- Vanskelig å si. Men samtidig er det et edruelig og voksent publikum, så man kan ikke prøve for hardt heller, avslutter Eldar Vaagan.

 
FOTO: Bendik H. Eriksen
FOTO: Bendik H. Eriksen
FOTO: Bendik H. Eriksen
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke