19. aug
RADARPAR: Eldar Vågan og Gufrid (Bjørn Kleiven) er klare for å smøre lattermuskler i Løten kino.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Eldar Vågan og Gufrid til Løten
Gufrid og hennes store kjærlighet, Eldar Vågan, skal dele scene i Løten kino.

Publisert: 17.mar.2011 14:48
Oppdatert: -

- Vi driter aldri ut noen. Det finnes eksempler på ting som har skjedd i bygder som aldri skal nevnes av oss, sier Eldar Vågan.
Nå skal han og Gufrid (Bjørn Kleiven i forkledning) ut på miniturné, og spre latter. 9. april er de i Løten. Også Elverum og Alvdal får besøk av paret.
Publikum får møte originaler fra den vesle bygda Kvakne. Der bor bunadskledde Gufrid, Bendikk og en rekke andre skapninger, hver og én med sine særegenheter. Gufrid er odelsjomfru, og har sett seg ut Eldar Vågan som en brukbar partner. Sånt blir det forestillinger av.
Eldar Vågan er seg selv, og med gitaren rundt halsen skal han framføre sanger folk kan kjenne seg igjen i. Noen låter er mer tankevekkende enn andre, for det kan ikke være supermorsomt absolutt hele vegen.
Gufrid og Eldar har holdt forestilling i Løten kino én gang tidligere. Det var suksess.
- Folk gliste! For min del var det artig å besøke en sånn stor plass, forteller odelsjomfruen Gufrid.
Med seg på scenen har de pianist Tor Welo, en teatermusiker som har spilt med Vazelina i over 20 år.
 

LES mer i HA i morgen!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke